Kunderne siger

Sadelmagerens kunder siger...


Jeg har aldrig før oplevet så tydelig og positiv effekt på min hest efter sadeltilpasning.


                                                                  Lene Normann

Vicky Mathiessen


Jeg har gennem de sidste mange år brugt sadelmageren.dk til at rette, tilpasse og servicere mine sadler. Med flere heste og sadler i stalden bliver det naturligvis til en del besøg, men ikke én gang har jeg været utilfreds med resultatet.

De er gode til at lytte til og forstå de udfordringer, jeg møder i min træning, og de tanker jeg gør mig omkring, hvad der måske bør ændres. Vi gennemgår hest og sadel sammen, og de er gode til at forklare, hvad de kan gøre for at hælpe os videre.

For mig er det vigtigt at blive hørt og føle mig som en del af processen, fordi det er mig, der har med hesten at gøre på daglig basis. De tilpassede sadler er klar allerede to dage efter, så den tabte træningstid er minimal.

Jeg vil varmt anbefale sadelmageren.dk, når man skal have ny sadel eller den gamle skal rettes til.

Lene Normann


Sikke en dejlig oplevelse. Konsultationen i stalden var på alle måder tillidsvækkende, professionel og behagelig. Efterfølgende har jeg fået en meget glad hest, som nu har plads til skuldrene og plads til at danse under mig. Jeg har aldrig før oplevet så tydelig og positiv effekt på min hest efter sadeltilpasning. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Københavns Politis Rytterisektion


Af staldmester Anne Houmann Carlsson, Københavns Politis Rytterisektion.


Vi har i Københavns Politis Rytterisektion haft brugt sadelmageren.dk i over 10 år. Vi har brugt sadelmageren.dk til både køb af sadler, tilpasning af disse, men også til fremstilling af specialudstyr, som vi bruger til vores politiheste. Firmaet er altid meget seriøst, og der bliver altid fulgt op på det udførte arbejde. Men ikke mindst er de gode til at komme med løsninger på vores til tider specielle krav til udstyr.

Den Kongelige Livgarde


Af oberst, kammerherre Lasse Harkjær, chef for Hendes Majestæt Dronningens Adjudantstab. Tidligere chef for Den Kongelige Livgarde.


Sadelmager brian Rützou er en af Den Kongelige Livgardes mest trofaste samarbejdspartnere. Rützou har i mere end 20 år arbejdet for Livgarden. Livgardens bjørneskindshuer er kendt af enhver i Danmark og blandt de mange turister, der besøger København. Huerne er fremstillet hos Rützou, og de bliver lavet efter gamle håndværksmæssige traditioner, som Rützou har tilegnet sig fra den tidligere leverandør. Huerne bliver også repareret hos Rützou. Grundighed og det gode håndværk kendetegner det arbejde, som Livgarden får leveret.


Sadelmager Rützou laver også en lang række andre ting for Livgarden. Der er ikke den opgave - stor eller lille - der ikke kan løses, og opgaver Livgarden ikke selv lige har en løsning på, bliver gladeligt givet videre, for vi ved at de blier løst. Det er kendetegnende at opgaverne bliver løst grundigt, nøjagtigt, ifølge traditionerne og så er det altid leveret til tiden - eller lidt før. Er man i tivivl om den seriøsitet og orden der lægges for dagen, så skal man bare besøge det lille værksted i Taastrup - så er man overbevist.

Københavns Universitet, Institut for Produktionsdyr og Heste (KVL)


Af Pia Haubro Andersen, dyrlæge, PhD, Dr.med.vet. Frofessor i stordyrskirurgi.


Brian Rützou har i en årrække leveret en fremragende og meget pædagogisk undervisning til vores heste-dyrlæge studerende i sadeltilpasning og sadelproblemer. Emnet er svært, og rigtig mange haltheds-/ryg problemer stammer fra dårligt tilpassede sadler. Brian har virkelig formået at få de studerende til at forstå sadlens mysterier, og også illustreret hvorfor det er en kunst at tilpasse sadlen ordentligt. Hans undervisning bidrager derfor i høj grad til opmærksomheden på hestens velfærd.

Brian har altid fået top-evaluering af de studerende, og jeg håber at han også i fremtiden til afse tid til at undervise dyrlæge-studerende her på Københavns Universitet.