Priser

PRISER

Vores kørselsradius er inddelt i 3 zoner med forskellige takster:


Vi kører i følgende områder:


  • Hovedstadsområdet
  • Vestegnen
  • Nordsjælland inkl. Hornsherred


Vestlig begrænsning er Holbæk

Sydlig begrænsning er Haslev

Tilstandskontrol af saddel                                                                     

Kr. 500,-

 

Kontrol, rådgivning og vurdering af 1 hest med max. 2 egne sadler. Dertil kommer kørsel. Beløbet skal betales uanset om vi kan hjælpe dig med dine problemer eller ej.

 

Sadelfremvisning:

Kr. 1000,-

 

Fremvisning, afprøvning og vurdering af et antal sadler fra os. Dertil kommer kørsel. Ender fremvisningen med et køb afregnes kun kørsel. Køber du ikke sadel, koster det 800 kr. plus kørsel.


Service besøg:

 

Ved køb af ny sadel hos os, tilbyder vi at komme på kontrol besøg efter tilridning af sadlen inden for 2 måneder. Kontrollen er gratis, men man betaler kørslen.


 

Kørsel efter zone-system:

Kr. 100,- / 200,- / 300,-

 

F.eks. til Ballerup: kr. 100, til Birkerød: kr. 200, til Fredensborg: kr. 300. Ring evt. og hør. Et kundebesøg er altså sammensat af en sadelkontrol samt kørsel.

 

Alm. sadelstopning:

Kr. 1300,-

 

Almindelig stopning, hvor der arbejdes videre på sadlens grundstopning. Den rene værkstedspris. Dertil kommer kundebesøg (sadelkontrol + kørsel).


Ny stopning/omstopning :

Kr. 2500,-

 

Når sadlens grundstopning efter vores skøn er så dårlig, at vi må udskifte al ulden. Hvis der er behov, er der mulighed for at få foretaget en gratis efterfyldning af stopningen indenfor max. 2 måneder (rytteren skal selv indlevere sadlen på værkstedet, samt give anvisninger for efterfyldningen. Hvis kundebesøg i denne forbindelse ønskes, betales særskilt for dette). Den rene værkstedspris. Dertil kommer kundebesøg (sadelkontrol + kørsel).

 

Skift af gjordstropper:

 

Vi skifter altid en hel side (2 stk.) således at stropperne bliver symmetriske.

Kort gjordstrop: Kr. 250,-

Lang gjordstrop: Kr. 300,-


Rengøring eller intens pleje af sadel kr. 500,-


Tillægsydelser:

 

Vurdering og udvælgelse af et antal ikke egne sadler, som kunden selv har indsamlet udenom os: fra kr. 200,-. Tillæg for følgende heste (samme kunde): kr. 200,- pr. hest.

 

Priseksempel på stopning alt inkl.

 

Ballerup/Amager/Roskilde: kr. 1900,-

Frederikssund/Birkerød/Køge: kr. 2000,-

Hillerød/Fredensborg/Holbæk: kr. 2100,-

 

Alle skal ringe og bestille tid. Man kan ikke regne med at "komme med", fordi man har hørt, at sadelmageren kommer. Alle skal betale for et kundebesøg, når vi bliver bedt om at se på en opgave, uanset hvor kort eller lang tid, det tager, og uanset om vi kan hjælpe eller ej.