Supreme

SUPREME

 

Supreme er en eksklusiv sadelserie fremstillet af det lille, men meget anerkendte engelske sadelmageri 'Patrick Saddlery'. Patrick Keane er den mest prisvindende engelske sadelfabrikant, og løber hvert år af med én eller flere priser for design eller kvalitet i det engelske sadelmagerlaugs årlige konkurrencer.

 

Supreme sadler kendetegnes af et design og en finish i verdensklasse. De er virkelig “second to none”. Sadlerne er opbygget på den verdenskendte Lariot sadelbom, og der er udvalgt det fineste læder til produktionen. Patrick Saddlery er perfektionister til fingerspidserne, og der er aldrig et sting forkert. Sadlerne er håndlavet, og hver enkelt sadel har kun været gennem ganske få hænder.

 

Supreme Super Flex er navnet på den nye dressursadel, som ikke behøver udskiftes hvis hesten skifter form, eller ved køb af ny hest. I mere end et år har NR Saddles arbejdet på at udvikle en kvalitetssadel som kan give rytterne, størst mulig sikkerhed for fleksibilitet.

 

Med Supreme Super Flex, introduceres en engelsk, håndlavet kvalitetssadel i den allerbedste kvalitet, med en unik kombination af fleksibilitet for rytteren og størst mulig komfort for hestens ryg og bevægelse.

 

Med kombinationen, udskifteligt kopfjern og nyudviklet, superfleksibel fjederbom, er det muligt at tilføre hesten størst mulig frihed og komfort i forhold til sadlen. Samtidig kan bredden løbende justeres, således at man som hesteejer kan undgå for hyppige sadelskift.

 

Supreme Super Flex med udskifteligt kopfjern i 7 bredder – sadlen din hest aldrig vokser ud af.

 

Dybt, blødt sæde, saml talje, bredt kammer og brede sadelpuder.

 

Anatomiske, flytbare knæstøtter i flere størrelser sikrer, det perfekte individuelle knæslut.

Stoppet med klassiske stød-og varmearbsorberende naturuld, for perfekt tilpasning.

Størrelse

16,5" til 17,5" med udskifteligt kopfjern i 7 bredder

Farver

Sort og Havana

Pris

Kr. 21.900,-