Frank Baines

FRANK BAINES OMNI

 

Den nye dressursadel fra Frank Baines til den højmankede hest.

Denne sadel har et dybt sæde der giver rytteren hjælp til sin opstilling. De nyeste anatomiske knæstøtter og klapper som er foldet i facon over disse.

Dette giver optimal kontakt til hesten, og god støtte til rytteren, fra første gang du er i sadlen. Bommen er med behagelig smal talje, pudernes design sikrer optimal frihed til hestens ryg, og en rigtig god fordeling af rytteres vægt. Indbygget stopgjord og bagerste strop monteret i variabelt balanceophæng.

Størrelse

17" til 18" i 4 bombredder

Farver

Sort - andre farver mod pristillæg

Pris

Kr. 23.500,-

FRANK BAINES

 

Frank Baines Saddlery er et stilikon i engelsk sadelmageri. Frank Baines selv er engelsk sadelproduktions grå eminence. En mand der står respekt om, og som på sin egen stille facon formår at holde det over hundrede år gamle lille familiefirma på sporet. Det gør han med en blanding af striks perfektionisme og et sikkert øje for tidens design.

 

Sadler fra Frank Baines har en pasform og et materialevalg, der er legendarisk, og de sælger i over 20 lande verden rundt. Sadlerne er opbygget på de bedste fjederbomme, syet i super læderkvalitet, samt stoppet med naturligt uld. Særlig dressursadlerne passer godt på mange danske heste.


Frank Baines sprængte alle rammer og opfattelser indenfor sadeldesign, da han for få år siden lancerede sin OMNI dressurmodel. Et banebrydende design gav for første gang hesten med den høje manke en realistisk mulighed for at arbejde frit og uhindret i en funktionel sadel. Foruden den forsynede rytteren med et dybt og blødt sæde med stor knæstøtte. Sadlen er til dato ikke overgået, og er i dag en af de bedste muligheder for en markeret højmanket hest. Og naturligvis også en mulighed for heste med lidt lavere manke, hvor rytteren ønsker et dybt blødt sæde med stor knæstøtte.

 

Størrelse

16,5" til 18,5" i alle bombredder

Farver

Sort, Havana

Pris

Kr. 22.900,-

Elegance

FRANK BAINES ELEGANCE

 

Elegance er, som navnet antyder, en elegant og smuk dressursadel fra England. Dybt , blødt sæde og medium knæstøtte.

Indbygget stopgjord og bagerste strop monteret i et variabelt blanceophæng.