Adam Ellis

ADAM ELLIS

 

Adam Ellis er ejer af UK Saddles Ltd som producerer verdenskendte sadler. UK Saddles Ltd blev grundlagt i 1999 og de sikrer, at kvaliteten er i top med alle deres sadler.

Adam Ellis ønsker, at alle kunder fra glade hobbyryttere til eliteryttere får bedste rådgivning, støtte og produkter, som forbedrer deres rideoplevelse og præstation, og derfor er deres sadler, gjorde og trenser designet og håndlavede for at sikre det bedste for dig og din hest.

Adam Ellis har fortsat en strålende karriere med sportsheste over hele kloden. Denne erfaring har gjort det muligt for Adam at designe og producere sadler og sadelmagervarer, som er af højeste kvalitet, samt udvikle et indgående kendskab til heste og rytters behov fra alle baggrunde.

 

aDAM eLLIS pAISLEY (2)
Bagsvidsel på PAISLEY og STYLE

ADAM ELLIS PAISLEY

 

Pailey er bygget på en nyudviklet og innovativ bom, som gør at den kan ligge på en standard varmblod med lidt højere manke, uden at gå på kompromis med den smalle talje i sædet. Den smalle talje giver den optimale kontakt med hesten. Sadlen har et bredt kammer, og de store brede puder sikrer hestens optimale frihed i ryggen.

Sadlen er med monoflap for større og tættere kontakt til hesten. Ydre knæstøtter med stor komfort.

Lavet med rokkeskind-look-a-like på bagsvidslen, hvilket giver sadlen det ekstra look.

Størrelse

16,5" til 17,5" i alle bombredder

Farver

Sort , Havana

Pris

Kr. 19.500,-

Størrelse

16,5" til 17,5" i alle bombredder

Farver

Sort, Havana

Pris

Kr. 19.000,-

Adam Ellis style
Bagsvidsel på PAISLEY og STYLE

ADAM ELLIS STYLE

 

Style er lavet på en nyudviklet og innovativ bom, som går at den kan ligge på en standard varmblod med lidt højere manke, uden at gå på kompromis med den smalle talje i sæde. Den smalle talje giver optimal kontakt til hesten. Sadlen har et bredt kammer og store, brede puder for at sikre hestens optimale frihed i ryggen.

Sadlen har store præformede knæpuder for rigtig god støtte og et dybt og blødt sæde, som hjælper rytteren med den korrekte opstillng.

Lavet med rokkeskind-look-a-like på bagsvidslen, hvilket giver sadlen det ekstra look.