Om os

HVEM ER VI?

Vi er en moderne virksomhed i et gammelt håndværk. Firmaets aner kan føres over hundrede år tilbage.

 

Vi er beliggende centralt på Sjælland, med eget værksted på en sidegade til Hovedgaden i Taastrup. Vores hovedaktivitet er salg og service af sadler. Vi udvikler, importerer og sælger kvalitetssadler og udfører al tilpasning og reparation på eget værksted.

Vi har udekørende sadelservice og landets største specialværksted for ridesadler.

Vores dygtige medarbejdere er specialister og har høj faglig kompetence. Vi udvikler os løbende, netværker og samarbejder med dyrlæger, kiropraktorer, smede m.fl.

The Society Of Master Saddlers

 

 

 

Vi har i 2006 kvalificeret os til optagelse i det engelske sadelmagerlaug "The Society Of Master Saddlers".

 

Vi bærer titlen "Qualified Saddel Fitter", som betyder at vi er kvalificeret til at bedømme, udvælge og tilpasse sadler.

Desuden er vi "Associate Overseas Member",

hvilket betyder at vi har forpligtet os til at

overholde selskabets regler omkring arbejdsprocedurer, ånd og etik samt at deltage løbende i efteruddanelse.

Dette er vores kunders sikkerhed for at vi efterlever de strengeste krav inden for faget, og løbende holder os ajour og up-to-date med udviklingen i branchen.

 

 

"Sadelmager" er ikke en beskyttet titel, bundet op på en bestemt uddannelse eller kvalifikationer. Enhver kan kalde sig sadelmager, sadeltilpasser m.v. Accepter derfor kun en fagmand, som kan dokumentere en faglig baggrund og en vis arbejdserfaring.Det er vigtigt at den person, som skal foretage omstopning/tilpasning, selv kommer ud og ser hest og sadel og tager notater om opgaven. På den måde er man bedst sikret som kunde.

Da det ikke er muligt at tage en uddannelse indenfor ridesadelmageri i DK, kan man ikke her i landet opnå en officiel dansk faglig status eller anerkendelse. Det danske sadelmagerlaug organiserer kun møbelpolstrere og autosadelmagere. Derfor skal man ud over landets grænser for at få officielle udannelser og anerkendelser.