Bestil tid hos sadelmageren

Alt starter med at du ringer på 43996979 i vores tidsbestilling tirsdag, onsdag, torsdag kl. 8.30-9.30 og booker en tid. Der kan ikke bookes tid via mail! Og der kan ikke SMS és til værkstedets (fastnet)telefon!

Ringer du udenfor dette tidsrum kan du få oplyst status for reparationer, og få svar på generelle spørgsmål. Eller du kan lægge besked og bede om at blive ringet op med henblik på tidsbestilling, som vi vil gøre så snart det er muligt. Du kan også skrive på mail og bede om at blive ringet op.

Du skal regne med at vi generelt har ca.1- 2 ugers ventetid eller mere på at booke en tid. Du henter og betaler selv sadlen på vores værksted når den er færdig. Vi tilstræber at lave din sadel på 2-3 arbejdsdage.

Vi kører generelt ud mandag og onsdag.

Vi kan også tilbyde at du kan komme her på værkstedet, dog kun med transportvante og rolige heste. Og kun hvis det gælder kontrol og evt. tilretning af egen sadel, som vi ved du kan passe og er glad for (Her er ingen afprøvningsmulighed).

For sadelafprøvninger specielt for kunder langvejs fra, kan vi tilbyde at mødes på Vestegnens Rideklub (VER) Snubbekorsvej 24b, 2630 Tåstrup.

Vi kører i følgende område:

  • Hovedstadsområdet
  • Vestegnen
  • Nordsjælland incl. Horns Herred
  • Vestlig begrænsning Holbæk
  • Sydlig begrænsning Haslev

Vores kørselsradius er inddelt i 3 zoner med forskellige takster. Se priseksempler under “Priser”.

Vores primære arbejdsområde er her:
sadelmager-tidsbestilling-1