Om værkstedet

Vi byder dig velkommen i Danmarks største specialværksted for ridesadler.

Vi driver ikke egentlig rideudstyrsforretning, men har valgt at koncentrere os om det vi er gode til, nemlig sadler og alt hvad det indebærer, dvs. salg, service, tilpasning, reparation og et begrænset udvalg af tilbehør. Med andre ord det, som kaldes full-service.

Vi handler med nye og brugte kvalitetssadler. Primært vores egne traditionelle kvalitetsmærker, men ind imellem også andre.

Vores 250 kvadratmeter veludstyrede værksted er indrettet med bl.a. et stort og lyst showroom, hvor du i ro og mag kan se og prøvesidde vores store udvalg af sadler.

Ydermere kan du få udbygget din faglige baggrundsviden omkring sadler i vores permanente værkstedsudstilling. Her kan du se og røre ved forskellige sadler og sadeldele og få en forståelse for forskellige sadlers opbygning og kvalitet.

Værksted og showroom

Pile Alle 3, 2630 Tåstrup.
Åbent mandag-fredag 08-16 // Lørdag lukket
Telefonen er åben 8.30-15.30.

Tidsbestilling på 43996979 tirsdag, onsdag, torsdag 8.30-9.30. Her udover kan du ringe eller skrive en mail og lægge besked om at blive kontaktet, hvilket vi vil gøre så snart det er muligt. OBS: Der kan ikke SMS és til værkstedets (fastnet)telefon

Sadelafprøvning

Værkstedet er beliggende i et villakvarter i udkanten af bykernen. For kunder langvejs fra kan vi tilbyde at kundebesøget kan gennemføres
her, hvis hesten er rolig og transportvant.

Dette gælder kun stopning og tilpasning af sadel, hvor vi normalt ikke behøver se hesten under rytter.

For sadelfremvisning og afprøvning under rytter, kan vi for disse kunder tilbyde at mødes efter aftale på:

Vestegnens Rideklub
Snubbekorsvej 24
Sengeløse
2630 Taastrup.