Sadelmagerens priser

Sadelkontrol:

kr. 500,-

Kontrol, rådgivning og vurdering af 1 hest med max. 2 egne sadler. Dertil kommer kørsel. Beløbet skal betales uanset om vi kan hjælpe dig med dine problemer eller ej.

Sadelfremvisning:

kr. 800,-

Fremvisning, afprøvning og vurdering af et antal sadler fra os. Dertil kommer kørsel. Ender fremvisningen med et køb afregnes kun kørsel. Køber du ikke sadel koster det 800.- plus kørsel.

Kørsel efter zonesystem:

kr. 100.- // 200.- // 300.-

F.eks til Farum: 100.-, til Fredensborg: 200.-, til Helsinge: 300.- Ring evt. og hør. Et kundebesøg er altså sammensat af en sadelkontrol samt kørsel.

Alm. sadelstopning:

kr. 1200,-

Almindelig stopning, hvor der arbejdes videre på sadlens grundstopning. Den rene værkstedspris. Dertil kommer kundebesøg (Sadelkontrol + kørsel)

Ny stopning/omstopning:

kr. 1800,-

Når sadlens grundstopning efter vores skøn er så dårlig, at vi må udskifte al ulden. Hvis der er behov, er der mulighed for at få foretaget en gratis efterfyldning af stopningen indenfor max. 2 måneder (Rytteren skal selv indlevere sadlen på værkstedet, samt give anvisninger for efterfyldningen. Hvis kundebesøg i denne forbindelse ønskes, betales særskilt for dette). Den rene værkstedspris. Dertil kommer kundebesøg (Sadelkontrol + kørsel).

Tillægsydelser:

Vurdering og udvælgelse af et antal ikke egne sadler, som kunden selv har indsamlet udenom os: Fra 200.- Tillæg for følgende heste (samme kunde): pr. hest kr. 200,-

Priseksempler på stopning alt incl.

F. eks. Ballerup/Amager/Roskilde: 1800.-, F. eks. Frederikssund/Birkerød/Køge: 1900.-, F. eks. Hillerød/Fredensborg/Holbæk: 2000.-

Alle skal ringe og bestille tid. Man kan ikke regne med at ”komme med” fordi man har hørt at sadelmageren kommer. Alle skal betale for et kundebesøg når vi bliver bedt om at se på en opgave, uanset hvor kort eller lang tid det tager, og uanset om vi kan hjælpe dem eller ej.