Vores koncept

Hvis du ønsker at købe sadel hos os, starter det med at du ringer og bestiller en tid til sadelfremvisning.

Under samtalen forsøger vi at klarlægge dine og hestens behov. Udfra dine oplysninger pakkes et udvalg af sadler i bilen, som vi tror kunne løse opgaven at forbinde hest og rytter i en god og fremadrettet sadelløsning.

Ved fremvisningen spørger vi fortsat ind, samt foretager en let visuel og fysisk undersøgelse af hestens ryg, skulder, sadel- og gjordleje.

Dernæst afprøver vi et antal sadler og rangerer disse ind i en indbyrdes orden. I langt de fleste tilfælde vil vi kunne tilbyde dig en eller flere løsninger, og så starter den egentlige afprøvning. Vores opgave er naturligvis at finde en god og gangbar løsning for både hest og rytter, men der er ingen tvivl om at vi prioriterer vores opgave således: Først hest, så rytter.

Efter afprøvning har du så mulighed for at træffe et valg. Skal sadlen tilrettes, er den normalt klar til afhentning på vores værksted efter ca. 2-3 arbejdsdage. Der betaler du også sadlen. Sadlen koster sadlens pris plus et kundebesøg for fremvisningen. Dette betales også hvis du vælger ikke at købe sadel. Evt. tilretning af stopningen er gratis.

Tilridning af sadlen

Sadlen rides nu til, hvilket normalt tager 1-2 måneder. Efter højst 2 måneder kan du ringe og bestille et kontrolbesøg, hvor vi kontrollerer sadlens tilridning. Skal sadlen rettes til i stopningen er dette gratis.
Dog betales for kundebesøget.

Sker henvendelse senere end 2 måneder betales der for omstopning efter gældende satser.

Efter kontrol og evt. tilretning er ydelsen betalt og leveret. Og næste gang sadlen skal omstoppes koster det så penge igen. Dette sker alt efter hestens alder og udvikling. Vi fører journal over arbejdet, og alle notater gemmes, så vi hurtigt kan opdatere os på sagen, hvis du henvender dig igen.

Du kan sagtens komme i vores showroom og prøvesidde sadlerne. Men du kan ikke regne med at alle sadler vil kunne passe din hest.